Emile Henry Miska créme brulée 13 cm 2 ks

výrobca EMILE HENRY

Produkt dočasne vypredaný

  • Popis produktu

     POPIS Set zapekacích misiek Creme Brulée (francúzsky dezert podobný pudingu s cukrovou polevou) od výrobcu Emile Henry sú vyrobené zo špeciálnej burgunskej keramiky, ktorá je odolná proti nárazom, poškiabaniu a teplotným šokom. Odolajú teplotám od -20°C do 270°C a môžete ich dať z mrazničky priamo do rúry, bez toho aby popraskali. Zapekacie misky sú ideálne na Crème brûlée, ale môžete ich použiť aj na ďalšie dezerty alebo na prípravu slaných dobrôt.  Emile Henry je rodinná firma. Misky na Creme Brulée sú vyrobené ručne podľa generáciami overených postupov a má krásny francúzsky dizajn s netradičným tvarom. Farby sú prírodné a jedná sa o precíznu prácu. Miska je vhodná do chladničky, mrazničky, mikrovlnej rúry, rúry aj do umývačky na riad. Výhodou keramickej zapekacej misky je rovnomerné vedenie tepla a miska udrží pokrm dlho teplý Expedujeme do dvoch pracovných dní od objednania. ŠPECIFIKÁCIE Balenie obsahuje: 2 x Zapekacia miska na Creme Brulée Emile Henry granátová 13 cm Priemer: 13 cm Výška: 3 cm Objem: 0,25 l Materiál: keramika Farba: granátová Záruka: 10 rokov na výrobné vady  VÝHODY A NEVÝHODY Zapekacie misky sú vyrobené zo špeciálnej burgunskej keramiky, ktorá je odolná proti poškriabaniu, nárazom a teplotným šokom. Ručne vyrobené. Netradičný tvar, krásny francúzsky dizajn. Misky Creme Brulee sú vhodné do rúry, do mikrovlnky, do umývačky, do chladničky aj do mrazničky. Ideálne na Creme Brulée, Soufflée, čokoládový flan, slané pokrmy atď. PRAKTICKÉ RADY Vhodné do umývačky: Áno Vhodné do mikrovlnej rúry: Áno Vhodné do rúry: Áno, do 270 °C Vhodné do chladničky: Áno Vhodné do mrazničky: Áno do - 20 °C Čo je Crème brûlée Crème brûlée je francúzský dezert, ktorý sa skladá iba zo 4 ingrediencií. Na jeho prípravu vám bude stačiť iba kvalitná smotana na šľahanie, žĺtky, vanilkový lusk, krupicový cukor a hnedý trstinový cukor na flambovanie. Bude sa vám hodiť zvaná Ramekin a flambovacia pištoľ, ktorá vám pomôže vytvoriť na povrchu jemného dezertu chrumkavú kôrku z cukru. Recept na Crème brûlée 250 ml 12% smotany, 250 ml smotany na šľahanie, 1 vanilkový lusk - rozpolený a vyškriabaný, 4 žĺtky, 70 g čo najjemnejšieho cukru krupice + 8 lyžičiek na posypanie (na posypanie môžete použiť trstinový cukor) Postup: 1. Predhrejte rúry na 160°C, teplovzdušnú na 140°C. 2. Oba druhy smotany, vyškriabnutá vanilka aj prázdny lusk dajte do rajnice…

Čerstvé novinky zo sveta bývania a dizajnu?

Inšpirácie pre krásny interiér môžu zaklopať i na dvere vášho domova, otvoríte?