Zapekacia misa Ultime Emile Henry granátová 29 x 19 cm

výrobca EMILE HENRY

Produkt dočasne vypredaný

  • Popis produktu

      POPIS Zapekacia misa Ultimate od výrobcu Emile Henry je vyrobená zo špeciálne burgunskej keramiky, ktorá je odolná proti nárazom, poškriabaniu a teplotným šokom. Odolá teplotám od - 20°C do 270°C a môžete ju dať z mrazničky priamo do rúry, bez toho aby popraskala. Táto zapekacia misa má štvorcový tvar so zaoblenými rohmi a je vybavená dvomi úchytmi pre pohodlnú manipuláciu. Je ideálna na prípravu lasagní, morských plodov, gratinovaných zemiakov, na musacu (musaca je tradičný zapekaný pokrm pochádzajúci z Balkánu a Blízkeho Východu, známe je grécka musaka, ktorá sa skladá z vrstiev mletého mäsa poduseného s cibuľou a cesnakom, baklažánu, rajčín a bešamelovej omáčky), sladkých nákypov atď. Emile Henry je rodinná firma. Zapekacia misa je vyrobená ručne podľa generáciami overených postupov a má krásny francúzsky dizajn, vďaka ktrňorému môžete pokrm v mise rovno servírovať. Farby sú prírodné a jedná sa o precíznu ručnú prácu. Zapekacia misa je vhodná do chladničky, mrazničky, mikrovlnej rúry, rúry aj do umývačky na riad. Rozmer formy je 29 x 19 cm (vnútorný priemer 23 x 15 cm) a objem 1,65 l. Výhodou keramickej formy je rovnomerné vedenie tepla a forma udrží pokrm dlho teplý.  ŠPECIFIKÁCIE Dĺžka: 29 cm Šírka: 19 cm Vnútorný rozmer: 23 x 15 cm Objem: 1,65 l Materiál: keramika Farba: granátová Záruka: 10 rokov na výrobné vady VÝHODY A NEVÝHODY Vysoká forma je vyrobená zo špeciálnej burgunskej keramiky, ktorá je odolná proti poškriabaniu, nárazom a teplotným šokom. Vyrobené ručne. Krásny francúzsky dizajn. Zapekacia misa je vhodná do rúry, do mikrovlnej rúry, do umývačky, do chladničky aj do mrazničky. Ideálne na sladké nákypy, gratinované zemiaky, lasagne, morské plody, musacu atď. PRAKTICKÉ RADY Vhodné do umývačky: Áno Vhodné do mikrovlnej rúry: Áno Vhodné do rúry: Áno, do 270 °C Vhodné do chladničky: Áno Vhodné do mrazničky: Áno do - 20 °C RECEPT NA GRATINOVANÉ SMOTANOVÉ ZEMIAKY 800 g zemiakov 400 ml smotany (31%), 100 g parmezánu / syru Grana Padano, soľ, čierne korenie, muškátový oriešok Postup:1. Zemiaky olúpte a nakrájajte na tenké plátky. 2. Smotanu ochuťte soľou, čiernym korením a troškou muškátového oriešku. Pridajte strúhaný parmezán a zamiešajte. 3. Zemiaky naskládajte do pekáča a zalejte ochutenou smotanou. 4. Pečte v rúre vyhriatej na 170°C cca 40 minút (dozlatova).   

Čerstvé novinky zo sveta bývania a dizajnu?

Inšpirácie pre krásny interiér môžu zaklopať i na dvere vášho domova, otvoríte?