Dezertný tanier Emile Henry slonová kosť 21 cm

výrobca EMILE HENRY

Produkt dočasne vypredaný

  • Popis produktu

     POPIS Keramický dezertný tanier od výrobcu Emile Henry je vyrobený zo špeciálnej burgundskej keramiky, ktorá je odolná proti nárazom, poškriabaniu a teplotným šokom. Odolá teplotám od - 20°C do 270°C a môžete ho dať z mrazničky priamo do rúry, bez toho aby popraskal. Dezertný tanier má priemer 21 cm a je vyrobený ručne podľa generáciami overených postupov a má krásny francúzsky dizajn v granátovej farbe. Farby sú prírodné a jedná sa o precíznu ručnú prácu. Je vhodná do chladničky, mrazničky, mikrovlnej rúry, do umývačky riadu. Expedujeme do dvoch pracovných dní od objednania. ŠPECIFIKÁCIE Priemer: 21 cm Výška: 2 cm Materiál: keramika Farba: slonová kosť VÝHODY A NEVÝHODY Tanier je vyrobený zo špeciálnej burgunskej keramiky, ktorá je odolná proti poškriabaniu, nárazom a teplotným šokom. Ručne vyrobené. Krásny francúzsky dizajn. Vhodné do chladničky, mrazničky, mikrovlnej rúry aj do umývačky na riad. PRAKTICKÉ RADY Vhodné do umývačky: Áno Vhodné do chladničky: Áno Vhodné do mrazničky: Áno do - 20 °C Vhodné do mikrovlnej rúry: Áno Vhodné do rúry: Áno do 270 °C PALACINKY S JAHODOVÝM DŽEMOM 1 šitpka soli, 40 g cukru + na posypanie, 1/2 l mlieka, 2 vajcia, 200 g polohrubej múky, jahodový džem, pár čerstvých jahôd, šľahačka alebo zakysaná smotana k podávaniu (voliteľné) Postup:1. Ingrediencie zmiešajte v mise dohromady, ideálne je použiť ručný šľahač a cesto vyšľahať.2. Na troške oleja smažte tenké palacinky.3. Hotové palacinky potrite jahodovým džemom, prehnite alebo zatočte a posypte práškovým cukrom.Podávajte s čerstvými jahodami a šľahačkou alebo zakysanou smotanou.Zdroj receptu: https://recepty.vareni.cz/klasicke-sladke-palacinky/ MALINOVÉ BROWNIE 180 g masla, 150 g čokolády 70%, 100 g mliečnej čokolády, 3 vajcia, 270 g trstinového cukru, 80 g hladkej múky, 40 g kakaa, 250 g čerstvých malín forma 20 x 30 cm  Postup: 1. Maslo nakrájajte na kocky a dajte ho do rajnice. Čokoládu rozlámte alebo použite čokoládové dukátiky a pridajte ich k maslu. Zahrievajte na nízkom plameni a občas miešajte, kým sa všetko rozpustí. Odstavte a nechajte vychladnúť. 2. Rúru predhrejte na 180°C. Pekáč vyložte papierom na pečenie. 3. Vajcia s cukrom šľahajte asi 5 minút do hustej svetlej peny. Postupne prilievajte vychladnutú čokoládovú zmes. Vypnite šľahanie a miešajte stierkou. Do zmesi preosejte múku s kakaom a osmičkovým pohybom opatrne miešajte zmes, do tej doby skôr ako sa všetko spojí. 4. Oddeľte polovicu malín a zmiešajte ich so zmesou. Zmes rozlejte do pripavovaného plechu a stierkou urovnajte povrch. Posypte…

Čerstvé novinky zo sveta bývania a dizajnu?

Inšpirácie pre krásny interiér môžu zaklopať i na dvere vášho domova, otvoríte?