Forma na 6 včelých úľov Beehive Nordic Ware strieborná 6 x 120 ml

výrobca NORDIC WARE

Produkt dočasne vypredaný

  • Popis produktu

  POPIS Forma na včelie úly od výrobcu Nordic Ware je vyrobená z vysoko kvalitného a odolného liateho hliníka, ktorý má dlhú životnosť a je zdravotne nezávadný. Forma je vybavená nepriľnavým vnútorným povrchom, ktorý zabraňuje prichytávaniu a umožňuje jednoduché vyklopenie. Ideálne na včelie úly z piškótového cesta alebo z pudingu. Nepriľnavý povrch neobsahuje PFOA, je zaistený pomocou vibračného zariadenia a ošetrený postrekom proti korózii a zdrsnenie povrchu. Táto forma prešla ručným opracovaním. Proces vytvorenia unikátnych báboviek firma Nordic Ware zdokonaľuje už cez 70 rokov, tak aby formy na pečenie boli funkčné a unikátne zároveň. Každý produkt, ako opustí výrobu, prejde dvomi desiatkami rúk pre zaistenie tej najvyššej kvality. Expedujeme do dvoch pracovných dní od objednania. ŠPECIFIKÁCIE Dĺžka: 30,2 cm Šírka: 18,8 cm Výška: 5,4 cm Objem: 6 x 120 ml Hmotnosť: 0,66 kg Materiál: liaty hliník, nepriľnavý povrch Farba: strieborná VÝHODY A NEVÝHODY Forma na včelie úly je vyrobená z liateho hliníka, ktorý je veľmi kvalitný, odolný, pevný, má dlhú životnosť a je zdravotne nezávadný. Prémiová kvalita oceňovaná profesionálmi. Nepriľnavý vnútorný povrch zabraňuje prichytávanie a umožňuje jednoduché vyklopenie bábovky. Jednoduchá údržba ačistenie. Nie je možné umývať v umývačke riadu. PRAKTICKÉ RADY Vhodné do rúry: Áno, do 200 °C Vhodné do umývačky: Nie   RECEPT NA VČELIE ÚLY S BAILEYS Ingrediencie Na linecké kolieska300 g hladkej múky, 200 g Hery, 100 g múčkového cukru, 1 žĺtok, kôra z 1 citróna Na orechovú zmes100 g detských piškótov, 80 g vlašských orechov, 100 g múčkového cukru, 100 g Hery, 1 - 2 lyžica kakaa, 2 lyžica rumu, trocha múčkového cukru na vysypanie formičiek Na krém100 g Hery, 3 lyžice likéru Baileys, múčkový cukor podľa chuti, semienka z 1 vanilkového lusku Postup1. Najprv si upečte podkladové kolieska z klasického lineckého cesta. Zo všekých vychladnutých surovín vypracujete cesto, ktoré nechajte hodinu až dve odpočívať v chladničke, zabalené v potravinárskej fólii. 2. Potom cesto vyvaľkajte na pomúčenej doske. Vykrajujte kolieska, pomocou hladkej alebo ozdobnej vykrajovačky. Tie vyložte na plech vyloženým papierom na pečenie a pečte v predhriatej rúre na 180°C. Bude to trvať 6 - 10 miút. Záleží na rúre aj na veľkosti koliesok, hrúbke cesta. Veľkosť koliesok zvoľte podľa veľkosti formicky na úle. Linecké kolieska nechajte vychladnúť. 3. Medzitým si pripravte zmes na orechové úle. Piškóty rozmixujte alebo rozdrvte valčekom na cesto. Pridajte namleté orechy a cukor. Piškóty aj orechy môžete rozmixovať spoločne v kuchynskom…

Čerstvé novinky zo sveta bývania a dizajnu?

Inšpirácie pre krásny interiér môžu zaklopať i na dvere vášho domova, otvoríte?