Forma na škoricové slimáky Nordic Ware strieborná 2,3 l

výrobca NORDIC WARE

Produkt dočasne vypredaný

  • Popis produktu

  POPIS Forma na škoricové slimáky od výrobcu Nordic Ware je vyrobená z vysoko kvalitného a odolného liateho hliníka, ktorý má dlhú životnosť a je zdravotne nezávadný. Forma je vybavená nepriľnavým vnútorným povrchom, ktorý zabraňuje prichytávaniu a umožňuje jednoduché vyklopenie. Ideálne na škoricové slimáky. Nepriľnavý povrch neobsahuje PFOA, je zaistený pomocou vibračného zariadenia a ošetrený postrekom proti korózii a zdrsnenie povrchu. Táto forma prešla ručným opracovaním. Proces vytvorenia unikátnych báboviek firma Nordic Ware zdokonaľuje už cez 70 rokov, tak aby formy na pečenie boli funkčné a unikátne zároveň. Každý produkt, ako opustí výrobu, prejde dvomi desiatkami rúk pre zaistenie tej najvyššej kvality. Expedujeme do dvoch pracovných dní od objednania. ŠPECIFIKÁCIE Priemer: 25 cm Výška: 6 cm Objem: 2,3 l Hmotnosť: 1,07 kg Materiál: liaty hliník, nepriľnavý povrch Farba: strieborná VÝHODY A NEVÝHODY Forma na škoricové slimáky je vyrobená z liateho hliníka, ktorý je veľmi kvalitný, odolný, pevný, má dlhú životnosť a je zdravotne nezávadný. Prémiová kvalita oceňovaná profesionálmi. Nepriľnavý vnútorný povrch zabraňuje prichytávanie a umožňuje jednoduché vyklopenie bábovky. Jednoduchá údržba a čistenie. Nie je možné umývať v umývačke riadu. PRAKTICKÉ RADY Vhodné do rúry: Áno, do 200 °C Vhodné do umývačky: Nie   RECEPT NA SKOŘICOVÉ ŠNEKY S PEKANOVÝMI OŘECHY Ingrediencie250 ml vlažného mlieka, 7 g sušeného droždia, 1 lyžica kryštálového cukru, 450 g hladkej múky, 1/2 lyžičky soli, 1 vajce (ľahko prešľahané), 80 g zmäknutého masla, 110 g trstinového cukru, 2 lyžičky mletej škorice, 90 g nasekaných pekanových orechov, múčkového cukru Na polevu50 g masla, 75 g trstinového cukru, 2 lyžice javorového sirupu, 1 lyžica smotany na šľahanie, 1 lyžička mletej škorice Postup1. V miske zmiešajte vlažné mlieko, sušené droždie a kryštálový cukor. Nechať vzísť kvások (asi 5 minút na teplom mieste, môžete použiť aj čerstvé droždie, 1 g sušeného droždia odpovedá 2,5 g čerstvému droždiu). 2. Do veľkej misy dajte hladkú múku a premiešajte so soľou. Uprostred vytvorte jamku, do ktorej vlejte kvások, prešľahané vajíčka a vypracujte hladké cesto. To potom vyklopte na ľahko pomúčenú dosku a ešte chvíľu prepracujte rukami, pokiaľ nebude cesto hladké a elastické. Cesto vráťte do misy, posypte troškou múky, prikryte utierkou a nechajte asi 1 hodinu kysnúť. 3. Zatiaľ pri pripravte omáčku. Zmiešajte v rajnici maslo, trstinový cukor, javorový sirup, smotanu a mletú škoricu a zahrejte na miernu teplotu. Varte za stáleho miešania zhruba 2 - 3 minúty, pokiaľ omáčka nezhustne. Dajte stranou vychladnúť. 4. Predhrejte rúru…

Čerstvé novinky zo sveta bývania a dizajnu?

Inšpirácie pre krásny interiér môžu zaklopať i na dvere vášho domova, otvoríte?