Keramický pekáč s pokrievkou Emile Henry oválny slonová kosť 41,5 x 24 cm 5,8 l

výrobca EMILE HENRY

Produkt dočasne vypredaný

  • Popis produktu

     POPIS Oválny keramický pekáč od výrobcu Emile Henry je vyrobený zo špeciálnej burgundskej keramiky, ktorá je odolná proti nárazom, poškriabaniu a teplotným šokom. Odolá teplotám od - 20°C do 250°C a môžete ho dať z mrazničky priamo do rúry, bez toho aby popraskal. Pekáč je vyrobený ručne podľa generáciami overených postupov a má krásny francúzsky dizajn. Farby sú prírodné a jedná sa o precíznu ručnú prácu. Je vhodný do chladničky, mrazničky, mikrovlnej rúry, do umývačky riadu. Materiál je čisto prírodný - neuvoľňujú sa škodlivé látky. Pekáč Emile Henry má štvorcový tvar so zaoblenými rohmi. Pekáč vďaka veľkému objemu a rozmeru využijete pri pečení celého kuraťa, kačice a podobne. Vďaka krásnemu dizajnu sa pekáč hodí aj na servírovanie a bude krásnou ozdobou vášho prestretého stola. Pekáč nie je určený na priami zdroj tepla. ŠPECIFIKÁCIE Rozmer: 41,5 x 24 cm Výška: 24 cm vrátane pokrievky Objem: 5,8 l Materiál: keramika Farba: slonová kosť VÝHODY A NEVÝHODY Keramický pekáč je vyrobený ručne zo špeciálnej burgunskej keramiky, ktorá je odolná proti poškriabaniu, nárazom a teplotným šokom. Pekáč je veľmi odolný voči poškriabaniu, odoláva vysokým teplotám vďaka technológii High Resistance. Materiál je čisto prírodný - neuvoľňujú sa škodlivé látky. Krásny francúzsky dizajn a môžete ho použiť aj na stolovanie. Keramický pekáč je vhodný do rúry do 250°C, do mikrovlnej rúry, do umývačky, do chladničky aj do mrazničky. Ideálny na pečenie veľkých porcií alebo celého kuraťa, kačice či sekanej. Keramika dlho udržiava teplo. Súčasťou pekáča je keramická pokrievka. PRAKTICKÉ RADY Vhodné do umývačky: Áno Vhodné do mikrovlnej rúry: Áno Vhodné do rúry: Áno, do 250 °C Vhodné do chladničky: Áno Vhodné do mrazničky: Áno do - 20 °C RECEPT NA GRATINOVANÉ SMOTANOVÉ ZEMIAKY 800 g zemiakov 400 ml smotany (31%), 100 g parmezánu / syru Grana Padano, soľ, čierne korenie, muškátový oriešok Postup:1. Zemiaky olúpte a nakrájajte na tenké plátky. 2. Smotanu ochuťte soľou, čiernym korením a troškou muškátového oriešku. Pridajte strúhaný parmezán a zamiešajte. 3. Zemiaky naskládajte do pekáča a zalejte ochutenou smotanou. 4. Pečte v rúre vyhriatej na 170°C cca 40 minút (dozlatova).    ČO ĎALEJ?  Páči sa vám tento produkt? Skvelé! Pridajte ho do košíka a pokračujte v nákupe. Nevyhovuje vám? Skúste sa pozrieť na ostatné výrobky Emile Henry alebo na ďalšie podobné…

Čerstvé novinky zo sveta bývania a dizajnu?

Inšpirácie pre krásny interiér môžu zaklopať i na dvere vášho domova, otvoríte?