Misa na šalát 22 cm Clay krémová - Emile Henry (Emile Henry Miska salátová Clay krémová - Emile Henry)

výrobca EMILE HENRY

Produkt dočasne vypredaný

  • Popis produktu

     POPIS Keramická misa na šalát od výrobcu Emile Henry je vyrobená zo špeciálnej burgundskej keramiky, ktorá je odolná proti nárazom, poškriabaniu a teplotným šokom. Odolá teplotám od - 20°C do 270°C a môžete ju dať z mrazničky priamo do rúry, bez toho aby popraskala. Šalátová misa je vyrobená ručne podľa generáciami overených postupov a má krásny francúzsky dizajn vo farbe slonovej kosti. Farby sú prírodné a jedná sa o precíznu ručnú prácu. Je vhodná do chladničky, mrazničky, mikrovlnej rúry, do umývačky riadu. Šalátová misa Emile Henry budú ozdobou vášho prestretého stola. Môžete ju použiť na zeleninový alebo ovocný šalát, na dezert, polievky a vďaka odolnému materiálu aj pre zapekanie v rúre. Priemer misy je 22 cm a jej objem je 1,4 l. Expedujeme do 2 pracovných dní od objednania. ŠPECIFIKÁCIE Priemer: 22 cm Objem: 1,4 l Materiál: keramika Farba: slonová kosť VÝHODY A NEVÝHODY Miska na šalát je vyrobená zo špeciálnej burgunskej keramika, ktorá je odolná proti poškriabaniu, nárazom a teplotným šokom. Ručne vyrobené. Krásny francúzsky dizajn. Ideálne na servírovanie šalátov, polievok, pudingov, uskladnenie ovocia atď. do chladničky, mrazničky, mikrovlnky, rúry aj do umývačky na riad, PRAKTICKÉ RADY Vhodné do umývačky: Áno Vhodné do chladničky: Áno Vhodné do mrazničky: Áno do - 20 °C Vhodné do mikrovlnej rúry: Áno Vhodné do rúry: Áno do 270 °C ŠALÁT CAPRESE 4 väčšie mäsitejšie rajčiny, 2 mozarelly, lístky červenej bazalky, morská soľ, čerstvo mleté čierne korenie, olivový olej a podávajte, balzamikový ocot Postup: 4 väčšie mäsitejšie rajčiny a dve mozarelly nakrájajte na rovnako hrubé kolieska. Striedavo ich narovnajte na tanier, posypte lístkami bazalky, posoľte morskou soľou a čerstvo mleté čierne korenie, postriekajte olivovým olejom a podávajte. Prípadne môžete dochutiť balzamikovým octom. ŠALÁT WALDORF 2 pevné jablká, umyté, 1 lyžice citrónové šťavy, 1 stonka rapíkatého zeleru, pokrájaný, 4 lyžice majonézy, 2 hrsti vlašských orechov, ľadový šalát k podávaniu Postup: Jablká nakrájajte alebo nastrúhajte a zalejte citrónovou šťavou. Pridajte ostatné ingrediencie a dôkladne premiešajte. Rozdeľte na tanier na listy šalátu a podávajte. GRÉCKÝ ŠALÁT 4 veľké rajčiny, 1 uhorka olúpaná, 1/2 červenej cibule nakrájaná na menšie kúsky, syr feta (cca 85g), 16

Čerstvé novinky zo sveta bývania a dizajnu?

Inšpirácie pre krásny interiér môžu zaklopať i na dvere vášho domova, otvoríte?