Nôž Santoku Professional "S" Zwilling 14 cm

výrobca ZWILLING

Produkt dočasne vypredaný

  • Popis produktu

POPIS Japonský nôž Santoku z kolekcie Professional "S" od výrobcu Zwilling má širokú čepeľ dlhú 14 cm, ktorá má jemné ostrie. Vďaka tomu sa pri krájaní sila rovnomerne rozloží a vy môžete efektívne kontrolovať rez. Nôž Santoku je univerzálny nôž typický pre ázijskú kuchyňu. Využijete ho nie len pri príprave ingrediencií na sushi, ale tiež pri sekaní, krájaní na tenké rezance, drvení alebo pri krájaní mäsa, rýb a zeleniny. Rada Professional "S" je obľúbená šéfkuchármi vďaka dokonalej kvalite, dizajnu s tromi robustnými nitami a plnú črienku. Nôž je vykovaný z jedného kusu ocele, je teda bez zvarov a bez spojov. Je perfektne vyvážený a práce s ním je bezpečná a jednoduchá. Nôž má dlhotrvajúcu ostrosť, ktorá sa jednoducho obnovuje vďaka ručnému doostreniu, lešteniu a kontrole laserom.   Rukoväť je ergonomicky tvarovaná, bezšpárová a je vyrobená z odolnej syntetiky. Záštita vyvažuje nôž a chráni prsty pri krájaní. Čepeľ noža je vyrobená zo zmesi špeciálnej nemeckej nerezovej ocele, chrómu a uhlíka s tvrdosťou cca 57 HRC (Rockwellova stupnica). Nôž je odolný voči umývaniu v umývačke riadu, ale aj tak odporúčame šetrnejšie ručné umývanie. Ostrosť a dlhá životnosť noža zaisťuje pravidelnú údržbu pomocou brúsky a ocieľky. Pre bezpečné a pohodlné uskladnenie používajte stojan na nože. ŠPECIFIKÁCIE Dĺžka čepele: 14 cm Materiál: zmes nerezovej oceli, chrómu a uhlíka (čepeľ), syntetika (rukoväť) Farba: strieborná, čierna Záruka: doživotná - na výrobné vady čepele   1. Oceľ Špeciálna oceľ ZWILLING je dobre vybalancovanou kombináciou chrómu a uhlíka, čo je tajomstvom výroby prémiovej ocele. Špeciálny proces tvrdnutia pomocou ľadu je tiež zárukou kvality nožov s označením FRIODUR, ktoré je odolné proti hrdzaveniu, flexibilné a zároveň si uchovávajú ostrosť svojej čepele lepšie ako väčšina ostatných nožov. Špeciálna zmes tej najkvalitnejšej nemeckej ocele, vyrábané exkluzívne pre spoločnosť Zwilling, s optimálnym pomerom chrómu a uhlíka, zaručuje tie najlepšie vlastnosti, má tvrdosť približne 57 HRC Rockellovej stupnice. 2 .Rukoväť Kuchynská klasika vyskúšaná profesionálmi. 3-nitové držadlo má ergonomický tvar dobre padne do ruky a na prvý dotyk vás zaujme tým, ako skvele je celý nôž vybalancovaný. 3. Ostrie ZWILLING V-Edge ostrie udáva standart pre kuchynské nože po celom svete. Stabilné ostrie s uhlom 15° po oboch stranách garantuje nadštandartný výkon, pohodlie a presnosť pri krájaní a uspokojí požiadavky aj tých najnáročnejších z vás. Ostrý uhol prináša vylepšenú ostrosť už pri prvom použití, čo pre vás znamená príjemnejšie krájanie. Vďaka V-edge ostriu, nôž doslova prepláva ingredienciami bez akéhokoľvek odporu. 4 .Črienka Črienka noža poskytuje hladký prechod medzi rukoväťou a ostrím noža. Črienka je tvarovaná tak, aby poskytla čo najväčšiu ochranu počas krájania a zároveň čo najlepšie rozloženie váhy. PRAKTICKÉ RADY Vhodné do umývačky: Áno, ale odporúčame šetrnejšie ručné umývanie Údržba nožov Zwilling Umývanie a čistenie Nože Zwilling je možné vďaka špeciálnej kvalitnej ocele umývať v umývačke riadu, avšak nože by nemali byť vystavené teplotám nad 55° C a nemali by sa dotýkať žiadnych iných predmetov (hrnce, príbory, iné nože). Čistiace prostriedky pre umývačky často obsahujú agresívne chemikálie, ktoré môžu poškodiť povrch ocele a rukoväti, zároveň môžu skrátiť životnosť nožov a skrátiť dobu, po ktorú si uchovávajú vysokú ostrosť. Ručné umývanie je k nožom šetrnejšie a preto je odporučené. Nože umývajte…

Čerstvé novinky zo sveta bývania a dizajnu?

Inšpirácie pre krásny interiér môžu zaklopať i na dvere vášho domova, otvoríte?