Omáčnik s podšálkou MIKASA karamelová

výrobca MIKASA

Produkt dočasne vypredaný

  • Popis produktu

  POPIS Omáčnik od výrobcu Mikasa je vyrobený z odolného porcelánu v tmavo karamelovej farbe. Omáčnik má tvar kvapky a jeho súčasťou je aj podšálka. Ideálny na servírovanie omáčok k hlavným chodom, na sladké prelivy alebo na dresinky do šalátov. Omáčnik je vybavený praktickým uchom a výlevkou. Jeho rozmer je 16 x 10 cm a výška 9,4 cm. Omáčnik aj podšálka sú vhodné do umývačky riadu aj do mikrovlnej rúry. ŠPECIFIKÁCIE Dĺžka: 16 cm Šírka: 10 cm Výška: 9,4 cm Farba: tmavý karamel Materiál: porcelán VÝHODY A NEVÝHODY Omáčnik je vyrobený z kvalitného a odolného porcelánu. Krásny lesklý dizajn. Praktické ucho a výlevka. Súčasťou je podšálka. Omáčnik je vhodný do umývačky riadu aj do mikrovlnej rúry. PRAKTICKÉ RADY Vhodné do umývačky: Áno Vhodné do mikrovlnej rúry: Áno RÝCHLY JOGURTOVÝ DRESING S BYLINKAMI 125 ml bieleho jogurtu, 15 ml olivového oleja, 15 ml citrónovej šťavy, soľ, čierne korenie, hrsť čerstvých byliniek podľa chuti Postup:Všetky ingredience zmiešajte a nechajte dresing vychladnúť v chladničke. Podávajte ako dresing do šalátov alebo k mäsu a hranolkám ako zdravšiu verziu tatárskej omáčky. TIP: Do tohoto dresingu môžete použiť vňať petržlenu, pažítku, bazalku, mätu, ale aj čerstvý cesnak alebo jarnú cibuľku.Zdroj receptu: http://www.stobklub.cz/recept/58091/sru/ HUBOVÁ OMÁČKA K MÄSU 30 g masla, 1 najemno nasekaná stredne veľká cibuľa, 1 prelisovaný strúčik cesnaku, 200 g drobných šampiónov, 125 ml suchého bieleho vína, 150 ml smotany (33%), 150 ml smotany na varenie (12%), soľ, čierne korenie Postup:1. Na strednom plameni rozpustite na panvici 30 g masla. 2. Orestujte najemno nasekanú cibuľu a zhruba 5 minút ju zmiešajte a smažte (do zmäknutia).3. Pridejte prelisovaný strúčik cesnaku a 200 g drobných šampiónov (najlepšie hnedých) nakrájaných na tenké plátky. Premiešavajte 3 - 4 minúty, aby huby zmäkli. 4. Prilejte suché biele víno, priveďte k varu a stiahnite oheň. Nechajte 2 - 3 minúty prebublávať. 5. Potom vmiešajte obe smotany a opäť priveďte k varu. Nechajte zľahka 10 minút variť, aby sa omáčka zredukovala na polovicu. 6. Osoľte, okoreňte podľa chuti a podávajte k mäsu. TIP: V sezóne vyskúšajte omáčku z hríbov.Zdroj receptu: www.apetitonline.cz ČO ĎALEJ? Páči sa vám tento produkt? Skvelé! Pridajte ho do košíka a pokračujte v nákupe. Nevyhovuje vám? Skúste sa pozrieť na ostatné produkty značky Mikasa alebo na podobné produkty ďalších značiek.

Čerstvé novinky zo sveta bývania a dizajnu?

Inšpirácie pre krásny interiér môžu zaklopať i na dvere vášho domova, otvoríte?