Panvica Wok s dvomi uchami Ø 36 cm nehrdzavejúca oceľ WMF

výrobca WMF

Produkt dočasne vypredaný

  • Popis produktu

Rozmerná panvica Wok so sklenenou pokrievkou a uchami z nehrdzavejúcej ocele od nemeckej spoločnosti WMF v modernom, nadčasovom dizajne z vás urobí majstra ázijskej kuchyne! Ak ste milovníkmi v súčasnosti tak populárnych pikantných, ostrých a nevšedných chutí, nesmie tento pomocník vo vašej kuchynskej výbave chýbať. Hlboká panvica wok okrúhleho tvaru je v Ázii považovaná za jednu z najdôležitejších častí kuchynského vybavenia. A vy si ju kvôli jej skvelým vlastnostiam a širokým možnostiam využitia zamilujete určite tiež. Panvice wok môžete využiť nielen na prípravu autentických ázijských pokrmov a delikates, ale aj na jemné a šetrné opekanie rôznych druhov zeleniny, mäsa, rýb a morských plodov. Smažte, fritujte a s pomocou pokrievky aj duste podľa vlastnej fantázie. TIP: Najpopulárnejšou metódou prípravy pokrmov vo woku je tzv. "stir-fry". Metóda spočíva v rýchlom opekaní, resp. osmažení ingrediencií pri vysokých teplotách za neustáleho obracania. Panvice wok v štýlovom dizajne budete často a radi využívať nielen počas varenia, ale aj počas servírovania. Každý stravník určite ocení farebné, svieže, chrumkavé pokrmy lákavo servírované v krásne tvarovanej, priestornej panvici. Patentovaná konštrukcia dna TransTherm-Allherdboden® zaručuje rovnomernú distribúciu tepla, panvica následne získané teplo veľmi dobre akumuluje. To vám ušetrí veľa cennej energie aj dosiahnutie optimálnych výsledkov smaženia a opekania. Bezpečné držanie a manipuláciu umožňujú dve bočné uchá z ušľachtilej nehrdzavejúcej ocele. Vyrobená z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele Cromargan® Materiál chuťovo a pachovo neutrálny, odolný proti kyselinám Patentovaná konštrukcia dna TransTherm-Allherdboden® Rovnomerné rozloženie a následné udržanie tepla Ergonomické nehrdzavejúce uchá umožnia pohodlnú manipuláciu a pevné držanie Vysoký zaokrúhlený tvar – pohodlné miešanie a obracanie aj väčšieho množstva pokrmov Na prípravu ázijských pokrmov pri vysokých teplotách vr. "stir-fry" Na šetrné opekanie, smaženie, fritovanie, dusenie Široký okraj umožní jednoduché vylievanie obsahu panvice Vhodná na všetky zdroje tepla vrátane indukcie Optimálna na platničky s priemerom 22 cm Pokrievka z kvalitného skla s rukoväťou z nehrdzavejúcej ocele Vyvinuté v Nemecku Dobre sa čistí Vhodné umývanie v umývačke riadu Tipy na smaženie: Oleje lisované za studena nie sú vhodné na smaženie na nepriľnavom povrchu, pretože sú pri vyšších teplotách nestabilné a ich zložky by sa mohli napojiť na nepriľnavý povrch a obmedziť tak jeho nepriľnavé vlastnosti. Maslá či margaríny by sa nemali zahrievať na viac ako 150 °C (margarín cca 170 °C). Hodia sa napr. na smaženie vajíčok, palaciniek, obaľovaných potravín alebo rýb. Tuk pomaly zahrievajte, kým sa neobjavia malé bublinky, znížte príjem tepla, počkajte, kým tuk prestane bublať. Potom môžete začať smažiť. Milovníkom varenia odporúčame na smaženie prepustené maslo. Neobsahuje vodu a bielkoviny, je vhodné na jemné smaženie aj na restovanie pri vysokých teplotách 190 °C – 210 °C. Má špecifickú chuť a odlišné vlastnosti od bežného stolného masla. Bežne používané rastlinné oleje, napr. repkový, slnečnicový alebo zmiešané oleje, vydržia smaženie pri vysokých teplotách 190 °C – 220 °C. Sú vhodné na smaženie alebo fritovanie väčšiny potravín, predovšetkým ale na restovanie mäsa. Pri ich používaní dbajte na to, aby nebol zbytočne prepaľovaný. Ak začne olej dymiť, je rozpálený na príliš vysokú teplotu. Stužené rastlinné tuky vydržia vysoké teploty 190 °C – 220 °C. Zvyčajne sa predávajú v blokoch, dobre sa porciujú. Sú ideálne na smaženie dozlatista. Sú vhodné na smaženie múčnych pokrmov (napr. palaciniek) a obaľovaných potravín (rezňov).

Čerstvé novinky zo sveta bývania a dizajnu?

Inšpirácie pre krásny interiér môžu zaklopať i na dvere vášho domova, otvoríte?