Ramequin Ø 9 cm, slonová kost - Emile Henry

výrobca EMILE HENRY

Produkt dočasne vypredaný

  • Popis produktu

     POPIS Zapekacia miska Ramekin (vo francúzštine Ramequin) od výrobcu Emile Henry je vyrobená zo špeciálnej burgunskej keramiky, ktorá je odolná proti nárazom, poškiabaniu a teplotným šokom. Odolá teplotám od -20°C do 270°C a môžete ju dať z mrazničky priamo do rúry, bez toho aby popraskala. Zapekacia miska je ideálna na Crème brûlée, ale môžete ju použiť aj na ďalšie dezerty ako je napr. Soufflé, čokoládový flan, čokoládová pena, crumle, panna cotta atď. a je vhodná aj na prípravu slaných dobrôt. Emile Henry je rodinná firma. Miska na Creme Brulée je vyrobená ručne podľa generáciami overených postupov a má krásny francúzsky dizajn s netradičným tvarom. Farby sú prírodné a jedná sa o precíznu prácu. Miska je vhodná do chladničky, mrazničky, mikrovlnej rúry, rúry aj do umývačky na riad. Priemer misky je 9 cm, výška 5,5 cm a objem 0,15 l. Výhodou keramickej zapekacej misky je rovnomerné vedenie tepla a miska udrží pokrm dlho teplý. Expedujeme do dvoch pracovných dní od objednania. ŠPECIFIKÁCIE Priemer: 9 cm Výška: 5,5 cm Objem: 0,15 l Materiál: keramika Farba: slonová kosť Záruka: 10 rokov na výrobné vady  VÝHODY A NEVÝHODY Zapekacia miska je vyrobená zo špeciálnej burgunskej keramiky, ktorá je odolná proti poškriabaniu, nárazom a teplotným šokom. Ručne vyrobená. Netradičný tvar, krásny francúzsky dizajn. Miska Ramekin je vhodná do rúry, do mikrovlnky, do umývačky, do chladničky aj do mrazničky. Ideálne na Creme Brulée, Soufflée, čokoládový flan, slané pokrmy atď. PRAKTICKÉ RADY Vhodné do umývačky: Áno Vhodné do mikrovlnej rúry: Áno Vhodné do rúry: Áno, do 270 °C Vhodné do chladničky: Áno Vhodné do mrazničky: Áno do - 20 °C Čo je Crème brûlée Crème brûlée je francúzský dezert, ktorý sa skladá iba zo 4 ingrediencií. Na jeho prípravu vám bude stačiť iba kvalitná smotana na šľahanie, žĺtky, vanilkový lusk, krupicový cukor a hnedý trstinový cukor na flambovanie. Bude sa vám hodiť zvaná Ramekin a flambovacia pištoľ, ktorá vám pomôže vytvoriť na povrchu jemného dezertu chrumkavú kôrku z cukru. Recept na Crème brûlée 250 ml 12% smotany, 250 ml smotany na šľahanie, 1 vanilkový lusk - rozpolený a vyškriabaný, 4 žĺtky, 70 g čo najjemnejšieho cukru krupice + 8 lyžičiek na posypanie (na posypanie môžete použiť trstinový cukor) Postup: 1. Predhrejte rúry na 160°C, teplovzdušnú na 140°C. 2. Oba druhy smotany, vyškriabnutá vanilka aj prázdny lusk dajte do rajnice a na miernom ohni pomaly prehrievajte tesne pod bodom varu. Odstavte. 3. Žĺtky a cukor vyšľahajte dohusta a dosvetlej farby. Potom ich zalejte vanilkovou smotanou (lusk predtým vyberte) a prešľahajte, aby sa zmesi spojili. 4. Všetko presuňte späť do rajnice a na miernom ohni miešajte 6 až 8 minút alebo tak dlho, kým sa puding udrží na zadnej strane lyžice. Puding nalejte do…

Čerstvé novinky zo sveta bývania a dizajnu?

Inšpirácie pre krásny interiér môžu zaklopať i na dvere vášho domova, otvoríte?