Sada tortových pomôcok Nuova WMF 2 ks

výrobca WMF

Produkt dočasne vypredaný

  • Popis produktu

POPIS Sada na servírovanie a porcovanie tort či koláčov z kolekcie Nuova od výrobcu WMF je vyrobená z ušľachtilej nerezovej ocele Cromargan® 18/10, ktorá je hygienická, odolná proti korózii, nechytá pachy ani chute a má dlhú životnosť. Využijete ich pri servírovaní či porcovaní tort či dezertov. Sada obsahuje lopatku na tortu a nôž na krájanie tort, koláčov ale môžete ju použiť ako cukrársku špachtlu na rozotieranie krémov alebo poliev. Vhodné do umývačky riadu. ŠPECIFIKÁCIE  Sada obsahuje: 1 x lopatka na tortu 1 x nôž Materiál: nerezová oceľ Cromargan® 18/10 Farba: strieborná VÝHODY A NEVÝHODY Sada je vyrobená z nerezovej ocele 18/10, ktorá je hygienická, nepohlcuje pachy ani chute, je odolná proti korózii, má dlhú životnosť. Sada obsahuje lopatku na tortu na servírovanie torty a nôž na prekrojenie torty alebo koláčov. Vhodná do umývačky riadu.  PRAKTICKÉ RADY Vhodné do umývačky: Áno, v súlade s návodom RECEPT NA TORTU SACHER Ingrediencie130 g kvalitnej horkej čokolády, 135 g masla izbovej teploty + na vymazanie formy, 150 g múčkového cukru, 6 veľkých vajec izbovej teploty, 1 lyžička vanilkového extraktu, 110 g kryštálového cukru, 125 g polohrubej múky, hrubá múka na vysypanie formy, 300 g ríbezlového alebo marhuľového džemu, 2 lyžice kvalitného rumu Na polevu160 g kvalitnej čokolády (pol na pol horká a vysokopercentná mliečna čokoláda), 200 g krupicového cukru Postup1. Čokoládu nalámte na kúsky, rozpustite ju vo vodnom kúpeli a nechajte za stáleho miešania vychladnúť. Medzitým ručným šľahačom alebo v kuchynskom robote našľahajte maslo, prisypte múčkový cukor a všetko ušľahajte dosvetla a dohladka. Potom k maslu po jednom pridávajte žĺtky. Nakoniec primiešajte čokoládu a vanilkový extrakt. 2. Bielky vyšľahajte s kryštálovým cukrom a postupne pridávajte do čokoládovej zmesi. Postupujte zľahka, sneh ako keby preklápajte. Potom k zmesi pozvoľna prisypávajte múku. Dávajte pozor, aby sneh nespadol! 3. Formu o priemere 23 cm vymažte, vysypte hrubou múkou a nalejte do nej čokoládovú zmes. Pečte na strednej mriežke pri 200°C, u teplovzdušnej rúry pri 180°C 15 minút. Znížte teplotu o 20°C a pečte ďalších 45 minút. Potom uprostred zapichnite špajdlu: pokiaľ je po vytiahnutí čistá, máte hotovo. Počítajte s tým, že korpus sa uprostred nafúkne. Nechajte ho uprostred vychladnúť vo forme, potom ho vyklopte na mriežku. 4. Zarovnajte povrch korpusu a horizontálne ho prekrojte. Teraz si pripravte ríbezľovú alebo marhuľovú glazúru. Džem dajte spolu s rumom do kastróla a na strednom plameni priveďte do varu. Stále premiešavajte. Varte zhruba 3 minúty - mali by ste získať lepkavú hustejšiu zmes. Prepasírujte a ešte teplou glazúrou potrite časť korpusu. Priklopte horný diel a natrite aj celý povrch a strany torty. Nechajte zaschnúť. 5. Polevu na sacher pripravíte pomerne jednoducho: čokoládu nechajte rozpustiť vo vodnom kúpeli. Medzitým zvarte cukor s 125 ml vody a zhruba 5 minút varte a potom odstavte. Keď trošku vychladne, premiešajte čokoládu. Takto pripravenú polevu nechajte chladnúť, vo chvíli, kedy začne tuhnúť, ju ešte raz prehrejte (neprivádzajte k varu) a prelejte ňou celú tortu. Vŕšok aj strany by mali byť dokonale pokryté. 6. Tortu uložte do chladničky, aby poleva úplne ztuhla. Vyberte ho až hodinu pred podávaním. Pokiaľ chcete, servírujte so sladkou šľahačkou.Zdroj receptu: www.apetitonline.cz NEREZOVÁ OCEĽ 18/10 CROMARGAN® Nerezová oceľ je veľmi žiadaným materiálom pre kuchynské vybavenie ako sú príbory, hrnce, panvice atď. Nerezová oceľ, ako už názov napovedá nehrzdavie - je odolná proti korózii, má dlhú životnosť,…

Čerstvé novinky zo sveta bývania a dizajnu?

Inšpirácie pre krásny interiér môžu zaklopať i na dvere vášho domova, otvoríte?