Set dvojitých vidličiek na morské plody De Buyer 4 ks

výrobca DE BUYER

Produkt dočasne vypredaný

  • Popis produktu

POPIS Set vidličiek na morské plody od výrobcu De Buyer obsahuje 4 servírovacie vidličky pomocou, ktorých jednoducho oddelíte mäso mäkkýšov alebo kôrovcov z ich pancierov, bez porušenia mäsa. Z jednej strany majú vidličky menšie hroty a z druhej väčšie hroty. Vidličky sú ergonomicky tvarované pre pohodlný úchop. Tieto špeciálne vidličky sú ideálne na servírovanie krabov, homárov, langustov. Vidličky sú vyrobené z nerezovej ocele, ktorá je hygienická, odolná proti korózii, nechytá pachy ani chute, jednoducho sa udržiava a čistí. Nie sú vhodné do umývačky riadu. Odporúčame šetrné ručné umývanie. Dĺžka vidličiek je 21 cm. ŠPECIFIKÁCIE Dĺžka: 21 cm Materiál: nerezová oceľ Farba: strieborná VÝHODY A NEVÝHODY Vidličky na morské plody sú vyrobené z nerezovej ocele, ktorá je odolná proti korózii, hygienická, nechytá pachy ani chute. Jednoduchá údržba a čistenie. Set obsahuje 4 servírovacie vidličky. Vidličky sú dvojité - z jednej strany majú malé hroty a z druhej strany veľké hroty. Ergonomicky tvarovené pre pohodlný úchop. Vhodné do umývačky riadu. PRAKTICKÉ RADY Vhodné do umývačky: Áno HOMÁR S BYLINKOVÝM MASLOM Ingrediencie 1 homár (cca 1 kg), lístky kôpru, kapucínka a výhonky hrášku na ozdobenie, hrianka z bieleho chleba k podavaniu Na bylinkové maslo 1 lyžica nasekanej pažítky, 1 lyžica nasekanej hladkolistej petržlenky, 1 lyžica nasekaného estragonu, 1 lyžica nasekaného kôpru, 1 lyžica olivového oleja, 1/2 BIO citrónu (jemne nastrúhaná kôra a vytlačená šťava), 2 strúčiky cesnaku (posekaný), 125 g zmäknutého masla, soľ, kajenské korenie Postup 1. Homára usmrťte (najlepšie klepnúť po hlave, vhodiť do vriacej vody a chviľu variť kým zoranžovie). Špičku noža postavte na linku, ktorú má homár na hlave, ostrie noža smerujte k hlave. Nôž zabodnite (chce to skutočne silu!), prerežte hlavu a prepoľte ju. Nôž otočte a prerežte aj chvost na dve časti. 2. Bylinky rozmixujte s olejom, pridejte citrónovú šťavu aj kôru a cesnak, všetko zašľahajte do masla, osoľte, okoreňte, zabaľte a dajte chladiť. 3. Odlomte celé klepetá a nalomte ich v kĺboch tak, aby sa do nich pri pečení dostalo maslo. 4. Klepeto nalomte – najlepšie to pôjde tupou stranou noža - niekoľko krát do neho silno klepnite. Môžete ho ale aj naštiepiť kliešťami alebo si pomôcť kladivkom či tĺčikom. 5. Rozklepnite ramienka, ktoré niesú klepetá, najlepšie to pôjde pomocou noža a kladivka. Nôž položte ostrím na ramienko a klepnite, nemusíte ho úplne prepoliť, stačí iba otvoriť. 6. Rúru predhrejte na 185°C. Maslo vyberte z chladničky alebo z mrazničky a časť nakrájajte na hrubšie plátky. 7.  Klepetá aj polovicu homára rezom nahor dajte do pekáča. Maslo rozložte z vrchnej strany. Dajte na 10 minút piecť. Presuňte na tanier, prelejte zvyšným rozpusteným maslom a ozdobte bylinkami. Podávajte s bielym pečivom.Zdroj receptu a obrázku k receptu: www.apetitonline.cz ČO ĎALEJ? Páči sa vám tento produkt? Skvelé! Pridajte ho do košíka a pokračujte v nákupe. Nevyhovuje vám? Skúste sa pozrieť na ostatné produkty značky De Buyer alebo na podobné produkty ďalších značiek.

Čerstvé novinky zo sveta bývania a dizajnu?

Inšpirácie pre krásny interiér môžu zaklopať i na dvere vášho domova, otvoríte?