Set na servírovanie dezertov Nuova WMF 13 ks

výrobca WMF

Produkt dočasne vypredaný

  • Popis produktu

POPIS Set na servírovanie dezertov z rady Nuova od výrobcu WMF je vyrobený z ušľachtilej nerezovej ocele 18/10 Cromargan®, ktorá je hygienická, odolná proti korózií, nechytá pachy ani chute a má dlhú životnosť. Set obsahuje 6 dezertných vidličiek, 6 kávových lyžičiek a 1 lopatku na tortu. Využite ho na servírovanie tort alebo koláčov až pre 6 osôb. Rovnako ako ostatné kuchynské náčinie z rady Nuova, aj veľká naberačka príjemne padne do ruky a má leštený povrch, čo jej dodáva elegantný dizajn. Set je vhodný do umývačky riadu. ŠPECIFIKÁCIE Sada obsahuje:  6 x dezertná vidlička 6 x kávová lyžička 1 x lopatka na torta Materiál: nerezová oceľ 18/10 Cromargan® VÝHODY A NEVÝHODY Vyrobené z vysoko kvalitnej nerezovej ocele 18/10 Cromargan®, ktorá je hygienická, nepohlcuje pachy ani chute a má dlhú životnosť. Z kolekcia Nuova - elegantné a praktické príbory a kuchynské náčinie v atraktívnom dizajne. Leštený vzhľad - krásne na pohľad. Set je vhodný až pre 6 osôb na servírovanie tort alebo koláčov. Jednoducho sa čistí a je vhodný do umývačky riadu. PRAKTICKÉ RADY Vhodné do umývačky: Áno RECEPT NA TORTU SACHER Ingrediencie130 g kvalitnej horkej čokolády, 135 g masla izbovej teploty + na vymazanie formy, 150 g múčkového cukru, 6 veľkých vajec izbovej teploty, 1 lyžička vanilkového extraktu, 110 g kryštálového cukru, 125 g polohrubej múky, hrubá múka na vysypanie formy, 300 g ríbezlového alebo marhuľového džemu, 2 lyžice kvalitného rumu Na polevu160 g kvalitnej čokolády (pol na pol horká a vysokopercentná mliečna čokoláda), 200 g krupicového cukru Postup1. Čokoládu nalámte na kúsky, rozpustite ju vo vodnom kúpeli a nechajte za stáleho miešania vychladnúť. Medzitým ručným šľahačom alebo v kuchynskom robote našľahajte maslo, prisypte múčkový cukor a všetko ušľahajte dosvetla a dohladka. Potom k maslu po jednom pridávajte žĺtky. Nakoniec primiešajte čokoládu a vanilkový extrakt. 2. Bielky vyšľahajte s kryštálovým cukrom a postupne pridávajte do čokoládovej zmesi. Postupujte zľahka, sneh ako keby preklápajte. Potom k zmesi pozvoľna prisypávajte múku. Dávajte pozor, aby sneh nespadol! 3. Formu o priemere 23 cm vymažte, vysypte hrubou múkou a nalejte do nej čokoládovú zmes. Pečte na strednej mriežke pri 200°C, u teplovzdušnej rúry pri 180°C 15 minút. Znížte teplotu o 20°C a pečte ďalších 45 minút. Potom uprostred zapichnite špajdlu: pokiaľ je po vytiahnutí čistá, máte hotovo. Počítajte s tým, že korpus sa uprostred nafúkne. Nechajte ho uprostred vychladnúť vo forme, potom ho vyklopte na mriežku. 4. Zarovnajte povrch korpusu a horizontálne ho prekrojte. Teraz si pripravte ríbezľovú alebo marhuľovú glazúru. Džem dajte spolu s rumom do kastróla a na strednom plameni priveďte do varu. Stále premiešavajte. Varte zhruba 3 minúty - mali by ste získať lepkavú hustejšiu zmes. Prepasírujte a ešte teplou glazúrou potrite časť korpusu. Priklopte horný diel a natrite aj celý povrch a strany torty. Nechajte zaschnúť. 5. Polevu na sacher pripravíte pomerne jednoducho: čokoládu nechajte rozpustiť vo vodnom kúpeli. Medzitým zvarte cukor s 125 ml vody a zhruba 5 minút varte a potom odstavte. Keď trošku vychladne, premiešajte čokoládu. Takto pripravenú polevu nechajte chladnúť, vo chvíli, kedy začne tuhnúť, ju ešte raz prehrejte (neprivádzajte k varu) a prelejte ňou celú tortu. Vŕšok aj strany by mali byť dokonale pokryté. 6. Tortu uložte…

Čerstvé novinky zo sveta bývania a dizajnu?

Inšpirácie pre krásny interiér môžu zaklopať i na dvere vášho domova, otvoríte?