Univerzálna železná panvica Mineral B Bios De Buyer 26 cm

výrobca DE BUYER

Produkt dočasne vypredaný

  • Popis produktu

Francúzska klasika de Buyer prichádza s novou sériou riadu a pomocníkov B Bois v kombinácii nehrdzavejúcej ocele a bukového dreva. Séria panvíc Mineral B Bois je vylepšená o povrchovú úpravu na báze včelieho vosku, ktorý vytvára extra nepriľnavé vlastnosti. Ten ich chráni pred zoxidovaním a zvyšuje prirodzené nepriľnavé schopnosti panvíc, ktoré sa navyše s každým ďalším použitím zlepšujú. Panvice sú určené na všetky typy varných zdrojov vrátane indukcie. Oceľové panvice Mineral B sú 100% prírodné, EKO-logické a recyklovateľné. Rukoväti panvíc sú z kvalitného bukového dreva a taktiež chránené včelím voskom. Panvice Mineral B Bois v skratke: Panvice sú ideálne na prudké restovanie mäsa či zeleniny a grilovanie. Na chrumkavé palacinky a dokonalé omelety. Oceľ je 100% prírodný materiál s povrchovou úpravu založenou na včelom vosku. Panvice Mineral B Bois nemajú žiadny umelý nepriľnavý povrch, neobsahujú PFOA ani PTFE. Panvice môžete používať pri veľmi vysokých teplotách, pri ktorých sa pripravovaný pokrm veľmi rýchlo zatiahne a nedôjde k úniku vitamínov ani výživných látok Čím viac sa panvica používa, tým lepšie sú jej nepriľnavé vlastnosti. Vynikajúca tepelná vodivosť. Robustné vyhotovenie, veľmi dlhá životnosť Nevhodné na umývanie v umývačke riadu Ako správne používať panvice Mineral B: Pred prvým použitím: panvicu vypláchnite vriacou vodou a dobre osušte. Nalejte do panvice olej do výšky cca 1 mm a asi 5 minút zahrievajte. Olej vylejte a panvicu vytrite papierovou kuchynskou utierkou. Čím častejšie budete panvicu používať, tým lepšie budú výsledky pri varení. Čím černejší bude vnútorný povrch, tým lepšie nepriľnavé vlastnosti bude mať. Panvicu neumývajte v umývačke riadu, stratí tým svoje nepriľnavé vlastnosti a bude korodovať. Postup pri varení: panvicu s trochou oleja zahrejte. Keď bude dostatočne rozpálená, pokrm z oboch strán sprudka opečte. Znížte teplotu a dopekajte podľa potreby. Starostlivosť po použití: Odstráňte zvyšky jedál a panvicu opláchnite vriacou vodou. Následne ihneď utrite utierkou, aby si panvica zachovala svoje vlastnosti a aby ste predišli vzniku hrdze. Čistenie a údržba: hrubú morskú soľ (bez vody) vložte do panvice a 1,5 min. zahrievajte na vysoký stupeň. Následne vytrite papierovou kuchynskou utierkou. Hrubá morská soľ odstráni pripečené zvyšky a nežiaduce pachy. Následne potrite olejom a uskladnite na suchom mieste. POZOR! Nikdy nenechávajte panvicu odmočiť. Keď sa pokrm pripáli, vydrhnite panvicu hrubou hubkou. Neumývajte v umývačke riadu!

Čerstvé novinky zo sveta bývania a dizajnu?

Inšpirácie pre krásny interiér môžu zaklopať i na dvere vášho domova, otvoríte?