WOK panvica Diamond Lite WOLL 26 cm

výrobca WOLL

Produkt dočasne vypredaný

  • Popis produktu

       POPIS WOK panvica z kolekcie Diamond Lite od výrobcu WOLL má priemer 26 cm. Telo panvice je vyrobené z hliníkovej zliatiny, ktorá je tvrdená oxidom titáničitým a vypálená plazmovou tryskou pri teplote vyššej ako 20 000 °C. To zaisťuje, že je panvica odolná proti mechanickému poškodeniu a proti deformáciám spôsobeným vysokými teplotami. Povrch panvice sa veľmi rýchlo a rovnomerne zahreje. Dno panvice je vybavené celoplošným plátom zo špeciálnej feromagnetickej ocele, čo umožňuje používanie na všetkých typoch varičov vrátane indukčnej dosky. Panvica má nepriľnavý povrch bez PFOA, ktorý je nanášaný v 4 vrstvách a je vypálený pri teplote nad 400 °C, je perfektne spojený s tvrdeným podkladom a to zvyšuje odolnosť voči mechanickému poškodeniu. Vďaka sofistikovanej technológií nanášania nepriľnavého povrchu môžete panvicu umývať v umývačke riadu. Rukoväť je ergonomicky tvarovaná. ŠPECIFIKÁCIE Priemer: 26 cm Výška: 9 cm Materiál: tvrdená hliníková zliatina Farba: šedá VÝHODY A NEVÝHODY Nepriľnavý povrch bez PFOA je nanášaný vo 4 vrstvách a vypalovaný pri teplote nad 400°C zaisťuje perfektné spojenie s tvrdeným podkladom a vďaka tomu zvýšenú odolnosť proti mechanickému poškodeniu. Telo panvice je vyrobené z tvrdenej hliníkovej zliatiny. Panvica je odolná proti mechanickému poškodeniu a deformáciám spôsobeným vysokými teplotam. Povrch panvice sa rovnomerne a veľmi rýchlo zahreje. Panvica je vhodná na všetky typy varičov vrátane indukcie a do umývačky riadu. PRAKTICKÉ RADY Vhodné na sporák: plynový, elektrický, sklokeramickou desku, indukci Vhodné do umývačky: Áno Vhodné do rúry: Áno, do 250°C KURACIE STIR-FRY Ingrediencie 80 ml sójovej omáčky, 60 ml sladkej chilli omáčky, 1 lyžica cukru, 2 lyžice ryžového octa, 3 kuracie prsia nakrájané na tenké plátky (každé mäso o hmotnost asi 170 g), 450 g vaječných čínských rezancov (hokkien, pokiaľ nemáte, môžete použiť aj ryžové rezance), 60 ml slnečnicového oleja, 2 strúčiky cesnaku (nakrájaný na tenké plátky), 2 lyžičky strúhaného čerstvého zázvoru, 2 menšie brokolice (rozkrojené na tretiny), cibuľa (nakrájaná na jemno), červená sladká paprika (nakrájaná najemno) Postup 1. Zmiešajte v mise sójovú omáčku, sladkú chilli omáčku, cukor a ocot. Pridajte plátky mäsa, poriadne premiešajte a nechajte marinovať v chladničke aspoň 15 minút. 2. Medzitým uvarte rezance podľa návodu. Sceďte, dajte stranou a prikryte, aby ostali teplé. 3. Panvicu WOK rozpáľte a rozohrejte na nej 1 a pol lyžice oleja. Akonáhle sa z panvice začne dymieť, osušte kúsky mäsa (marinádu nechajte stranou) a rýchlo opekajte na 2 časti, každú zhruba 3 - 4 minúty dozlatova. Opatrne vytrite panvicu papierovou utierkou. 4. Do panvice wok dajte zvyšnú marinádu a priveďte k varu, nechajte 1 minútu bublať a potom dajte marinádu stranou. Opäť vytrite panvicu kuchynskou utierkou. 5. Rozohrejte zvyšný olej a rozpáľte wok na vysokú teplotu. Rýchlo osmažte…

Čerstvé novinky zo sveta bývania a dizajnu?

Inšpirácie pre krásny interiér môžu zaklopať i na dvere vášho domova, otvoríte?