Železná WOK panvica s guľatým dnom De Buyer 35,5 cm

výrobca DE BUYER

Produkt dočasne vypredaný

  • Popis produktu

Dalšia zo sérií kvalitných panvíc značky de Buyer, ktorá je celosvetovo uznávaná najmä v profesionálnej sfére, kde sú oceľové panvice veľmi obľúbené vďaka ich nenahraditeľným vlastnostiam pri restovaní mäsa či zeleniny. To isté platí aj pre oceľové panvice Carbone Plus, ktoré sú takmer nezničiteľné, rýchle se nahrievajú a perfektne vedú teplo. Vyznačujú sa hrúbkou materiálu 2,5 – 3 mm a sú vhodné na všetky varné dosky vrátane indukcie.Panvica wok Carbone Plus je určená špeciálne na indukčné varné dosky a zdravé varenie, ktoré vyžaduje málo tuku. Jej dokonale guľatý oceľový povrch sa nedeformuje, je odolný proti poškriabanie. Panvica používaním stmavne, a tým sa jej povrch stáva nepriľnavým. Mimoriadne kvalitná oceľ bez chemických prísad PTFE a PFOA Použitá oceľ je 100% prírodný materiál Panvice vhodné na grilovanie, opekanie Čím viac sa panvica používa, tým lepšie sú jej nepriľnavé vlastnosti Odolné proti poškriabaniu, možno používať kovové nástroje Vynikajúca tepelná vodivosť Robustné vyhotovenie, veľmi dlhá životnosť POZOR! Používať iba so stojanom k panvici wok Carbone Plus značky de Buyer! Ako správne používať oceľové panvice: Pred prvým použitím: panvicu vypláchnite vriacou vodou a dobre osušte. Nalejte do panvice olej do výšky cca 1 mm a asi 5 minút zahrievajte. Olej vylejte a panvicu vytrite papierovou kuchynskou utierkou. Čím častejšie budete panvicu používať, tým lepšie budú výsledky pri varení. Čím černejší bude vnútorný povrch, tým lepšie nepriľnavé vlastnosti bude mať. Panvicu neumývajte v umývačke riadu, stratí tým svoje nepriľnavé vlastnosti a bude korodovať. Postup pri varení: panvicu s trochou oleja zahrejte. Keď bude dostatočne rozpálená, pokrm z oboch strán sprudka opečte. Znížte teplotu a dopekajte podľa potreby. Starostlivosť po použití: Odstráňte zvyšky jedál a panvicu opláchnite vriacou vodou. Následne ihneď utrite utierkou, aby si panvica zachovala svoje vlastnosti a aby ste predišli vzniku hrdze. Čistenie a údržba: hrubú morskú soľ (bez vody) vložte do panvice a 1,5 min. zahrievajte na vysoký stupeň. Následne vytrite papierovou kuchynskou utierkou. Hrubá morská soľ odstráni pripečené zvyšky a nežiaduce pachy. Následne potrite olejom a uskladnite na suchom mieste. POZOR! Nikdy nenechávajte panvicu odmočiť. Keď sa pokrm pripáli, vydrhnite panvicu hrubou hubkou. Neumývajte v umývačke riadu!

Čerstvé novinky zo sveta bývania a dizajnu?

Inšpirácie pre krásny interiér môžu zaklopať i na dvere vášho domova, otvoríte?