Zwilling Gyutoh 24cm MIYABI 7000D

výrobca ZWILLING

Produkt dočasne vypredaný

  • Popis produktu

POPIS Japonský nôž na mäso Gyutoh Zwilling Miyabi z rady 7000D má čepeľ o dĺžke 24 cm, ktorá má autentický japonský tvar s damascénskym (kvetinovým) dizajnom čepele. Japonský nôž umožňuje mimoriadnu silu rezu a vďaka tomu je ideálny pri krájaní, porcovaní a plátkovaní mäsa. Nôž má vyšší hrot, čo umožňuje kolískový štýl krájania. Tento nôž má vykrojenú záštitu, ktorá bráni skĺznutiu prstov pri krájaní a komfortná rukoväť v tvare D pre dokonalé vyváženie a maximálnu kontrolu nad nožom. Rukoväť je vyrobená z Micarty, čo je zmes živice, ľanu a nerezovej ocele. Micarta dodáva prírodný vzhľad, ale zároveň je veľmi odolná voči kyselému prostrediu. Čepeľ noža je vyrobená zo špeciálnej vysokouhlíkovej ocele CMV60, ktorá má 64 vrstiev a je kalená pri teplote - 196°C, čo prináša extrémnu tvrdosť 60 HRC (Rockwellovej stupnice). Dlhotrvajúca ostrosť je zaistená ručným trojfázovým brúsením nožiarskymi majstrami tradičnou japonskou technikou. Symetrický brus a ostrie Katana Edge zaisťuje jednoduchý prienik surovinami. Nôž má vyššiu hmotnosť, ktorá spolu s perfektnou ostrosťou umožňuje rezanie vlastnou váhou noža. Táto rada sa svojou hmotnosťou dá porovnať s nožmi západného štýlu, čo ocenia najmä tí, ktorí radi pracujú s ťažkými nástrojmi. Nôž nie je možné umývať v umývačke riadu, je nutné iba ručné umývanie. Ostrosť a dlhá životnosť noža zaisťuje pravidelnú údržbu pomocou brúsky a ocieľky na nože. Pre bezpečné a pohodlné uskladnenie používajte stojan na nože.  Výrobok je dostupný IBA NA OBJEDNÁVKU! Pre informácie o dostupnosti nás kontaktujte na adrese info@chefshop.sk alebo na tel. +421 940 952 131. K dodanie cca zhruba za 4 - 6 týždňov od objednania. Ďakujeme za pochopenie. ŠPECIFIKÁCIE Dĺžka ostria: 24 cm Dĺžka noža: 37,5 cm Výška čepele: 5 cm Hmotnosť: 260 g Materiál: nerezová oceľ CMV60, micarta Farba: strieborná, čierna Záruka: doživotná - na výrobné vady čepele   1. Oceľ Čepele nožov sú vyrobené zo špeciálnej ocele s 64 vrstvami a tvrdosťou 60 HRC Rockwellovej stupnice. Jadro noža je vyrobené z CMV60 ocele vysokej tvrdosti, ktorá obsahuje kobalt, molybden a vanad. Pre dosiahnutie perfektných vlastností bolo použité unikátne kalenie CRYODUR®, kde je oceľ ľadovaná pri teplote -196°C, vďaka tomu sa čepele chvália neobyčajnou tvrdosťou. Nože majú unikátny damascénsky (kvetinový) dizajn. 2 .Rukoväť Komfortná rukoväť v tvaru D je vyrobená z Micarty (živice a ľanu) a nerezovej ocele. Micarta prináša drevený vzhľad, ale zároveň vysokú odolnosť voči kyselému prostrediu. Zaisťuje, že máte nad nožom plnú kontrolu a umožňuje pohodlnú a presnú prácu s nožom. 3. Ostrie Čepeľ je symetricky brúsená, čo spolu s ostrím Katana Edge zaručuje jednoduchý prienik surovinami. Trojfázové ručné ostrenie tradičnou japonskou technikou Honbazuke tými najskúsenejšími nožiarskymi majstrami zaručuje neprekonateľnú ostrosť nožov, ktorá je vďaka tvrdosti ocele dlhotrvajúca. 4. Záštita Záštita noža poskytuje hladký prechod medzi rukoväťou a ostrím noža. Vykrojená záštita je tvarována tak, aby poskytla čo najväčšiu ochranu počas krájania (bráni skĺznutiu prstov na ostrie noža).

Čerstvé novinky zo sveta bývania a dizajnu?

Inšpirácie pre krásny interiér môžu zaklopať i na dvere vášho domova, otvoríte?